Fredens Friheds Caféer

Fredelige mennesker mødes, snakker, smiler og nyder frihed og hinandens selskab

Sådan foregår det:

  1. Én eller flere personer planlægger tidspunkt(er), sted(er), nydelse(r), aktivitet(er), rammer og transport
  2. Invitation deles mundtligt, via telefon og private beskeder til venner og bekendte – som deler videre. Det kan også deles på sociale medier, men sociale medier foretrækkes undgået. Formålet er små hyggelige og fredelige sammenkomster.
  3. Det er en god idé, hvis en gruppe fastlægger faste mødesteder med faste tidspunkter, eksempelvis “Vi mødes og er på Fjordbyens Bålplads i Aalborg C hver fredag kl. 16-17″ hvorfra der så kan aftales eller bare ske forskellige ting bagefter.
  4. Hvis du har bil og ledige sæder, så tilbyd transport fra hvor du bor og til mødestedet. På den måde kan vi få folk med fra større afstande og andre byer – og det bliver billigere, nemmere og mere miljøvenligt.

Tidspunkt(er) kan være når som helst. Sted(er) kan være i et private hjem, i en park, i en skov, i en campingvogn, hvor som helst. Man kan mødes ét sted og derfra tage til flere andre steder. Nydelser kan være kaffe, kage, øl, og mad, sprut, leg, musik og så videre. Hvad som helst. Varighed kan være alt fra en halv time til en hel dag – eller flere dage. Aktivitet(er) kan være alt muligt.

Eksempel:

Hej, vil du med til Fredens Friheds Café på fredag d. 29 januar. Første mødested er ved Fjordbyens Bålplads i Aalborg C kl. 16 hvor vi starter med kaffe og hyggesnak. Fra kl. 17 til 19 er der indkøbstur uden mundbind i én eller flere nærliggende butikker . Du må gerne være med, også med mundbind, men vi gør det flere sammen fordi vi er mange der er er fritaget for mundbind, men som udsættes for ubehagelige blikke, spørgsmål og kommentarer når vi handler. Derfor er det rart ikke at være alene. Bagefter, for dem der vil, og indtil ca. 21-22 tiden er der fælles “Madpakke spisning” og hygge, hvor vi deler dagens oplevelser i et privat hjem. Medbring krus, kaffe, madpakke og et par øl eller vand. Jeg kører bil og kan have tre passagerer med. Vi er selvfølgelig opmærksomme på regler og forsigtige om smitte spredning. Det er ikke en protest auktion, men formålet er at snakke og finde udveksle idéer om, hvordan vi kan leve livet fredeligt frit og trygt i Corona tiden.
NB: Vi er også ved at starte en skattejagt flere steder landet. Vi har fået tilsagn om den første sponsor skat. Det fortæller vi mere om på fredag 🙂